طرز بارگیری طیور و ارسال به کشتارگاه 

بها گله های مرغ گوشتی صرفا آن‌گاه از کشتار و مرتبه بندی می تواند ارزیابی شود . دریافت کردن ، حمل و کشتار طیور، خصوصا" زمانی با رئیس ضعیف انجام شود منجر به کاهش کیفیت لاشه می شود . به چنگ آوردن و حمل پرنده زیاد استرس زاست . باید تا حد قابلیت و امکان در دست کم مقطع و شایسته ترین شرایط انجام پذیرد .به دست آوردن و انتقال طیور باید در آرامش کامل صورت گرفته تا استرس کمتری به آنها وارد شود . فیض این عمل کاهش درصد حذف و تلفات در کشتارگاه میباشد . 

مسئولیت می بایست در بین مرغدار و کشتارگر تقسیم شود . مرغدار می بایست وزن و تعداد مرغ ارسالی به کشتارگاه را به اعتنا بداند، دوران مقطع گرسنه نگه داشتن طیور را قبل از کشتار رعایت کند و همچنین در طریق توده آوری مرغ محاسبه کامل داشته باشد . 

مسئولین کشتارگاه نیز برای حمل مرغ موظف به حفظ رعایت بهداشت قفس ها و ماشین ارسالی به مرغداری میباشند . 

آنالیز برکیفیت حمل طیور به کشتارگاه بر پایه تعداد مرغ داخل هر قفس، حمل مرغ متناسب با وزن آن ، دمای محفظه ، فاصله تا کشتارگاه ، زمانبندی ظریف برای رسیدن به موقع به کشتارگاه و به دست کم رساندن دوران انتظار تا کشتار می باشد . 

مثال 

تحت یک برنامه استاندارد ارسال مرغ به کشتارگاه را نشان می دهد: ▪ بازه زمانی زمان بدون آب و دان ماندن طیور قبلی از ارسال به کشتارگاه ۴ تا ۵ ساعت . 

▪ زمان ضروری جهت انتقال طیور به کشتارگاه ۱ تا ۴ ساعت . 

▪ برهه زمانی توقع در کشتارگاه ۱ تا ۲ ساعت . 

ماشین جوجه کشی

بطور متوسط فاصله هنگامی قطع دان و کشتار ۸ تا ۱۲ ساعت هست . دست‌کم بازه زمانی واجب برای این‌که آلودگی ناشی از مدفوع و غذای باقیمانده در چینه دان را در کشتارگاه به دست‌کم برسانیم ۸ ساعت می باشد . انتظار طیور در کشتارگاه به ازاء هر ساعت ،۲/۰ درصد از وزن آنان را کاهش داده ( در دمای نرمال ) و تأخیر عمده سبب ساز دهیدراتاسیون و دفع آب به وسیله مدفوع می گردد . 

● 

برهه زمانی گرسنه ماندن طیور گذشته از کشتار دان می بایست دست کم ۴ ساعت گذشته از ارسال طیور به کشتارگاه جدا شود و بهتر میباشد آب تا آغاز به چنگ آوردن طیور در اختیار آنها باشد . در برخی مواقع طیور از ما‌نده مواد غذایی در بستر استعمال می کنند، لذا بهتر است در این فاصله هنگامی چراغها خاموش باشند . 

● 

تصاحب کردن طیور بارگیری باید بر پایه گنجایش ماشین حمل مرغ و سرعت خطوط کشتار تنظیم شود . در آب وهوای معتدل ظرفیت بارگیری حداکثر ۵۰ کیلوگرم درمتر مربع و در آب و هوای گرم ظرفیت بارگیری حداکثر ۴۰ کیلوگرم در متر مربع پیشنهاد می شود . 

▪ بارگیری بایستی به نحوی انجام شود که دستکم استرس و صدمه را به طیور وارد سازد . استعمال از روپوش و چکمه برای کارگران هنگام بارگیری اامی می باشد . هنگام به چنگ آوردن طیور می بایست دقت ضروری به فعالیت آید تا از خفگی و صدمات وارده به پر و بال ، پا و پوست پرهیز شود، برای مرغهای سنگین وزن و مواردی که مسافت تا کشتارگاه فراوان است می بایست توجه بیشتری اعمال شود . 

▪ هنگام دریافت کردن و بارگیری طیور تمام وسایلی را که ممکن است موجب زخم آنها شود بایستی از سالن بیرون گردد . 

▪ طیور باید از منطقه پاها گرفته شوند و حداکثر سه مرغ را بایستی در یک دست گرفت ( متناسب با وزنشان) و برهه زمانی حمل را کوتاه کرد . 

▪ مرغهای سنگین وزن با دو پا گرفته شوند و یک دست تحت سینه آنها قرار گیرد . بایستی طیور به آرامی و به توجه باطن قفس قرار داده شوند . 

▪ خوبتر هست به چنگ آوردن آنان در ظلمات انجام گیرد چون مرغ آرامتر بوده و احتمال خفگی و ضایعات پوستی و بدنی در آنها کمتر می شود . گله ای که مریض باشد مقاومت کمتری نسبت به به چنگ آوردن نشان می دهد . 

▪ در ساعت‌ها گرم روز که گرما به بیشترین حد خویش رسیده می‌باشد از بارگیری مرغ اجتناب شود و در سالنهایی که دارنده سیستم گشوده میباشند بهتر هست در قسمت ورودی تالار پرده ای آبی رنگ رنگ معلق نمود . 

▪ برای خودداری از خفگی طیور در اثر روی هم ریختن می توان از توری های قابل حمل برای تقسیم بندی سالن استعمال نمود . 

▪ در هوای گرم از قراردادن اتومبیل دربردارنده طیور پایین نور و روشنایی بی واسطه خورشید اجتناب شود و در فیس امکان برای اندک کردن دمای درون اتومبیل از سیستم تهویه به کار گیری کرد . 

▪ در هوای سرد خوبتر هست دو طرف ماشین حمل طیور در مقطع حمل به کشتارگاه با برزنت پوشیده شود تا طیور در معرض هوای سرد قرار نگیرند . 

▪ در کشتارگاه هم محل قابل قبولی برای توقف ماشین در لحاظ گرفته شود تا در معرض فروغ بدون واسطه آفتاب قرار نگرفته و رطوبت و تهویه کافی داشته باشند . 

● 

فعالیت آوری طیور در کشتارگاه ▪ 

بازده لاشه تعیین دقیق وزن لاشه ، نسبت سینه و ران فرمان مشکلی می‌باشد چون بازده جنس آخری در کشتارگاه با عامل ها مختلفی مثل رئیس مرغداری ، طریق تغذیه در بازه زمانی پرورش ، نژاد و چگونگی حمل و نقل طیور به کشتارگاه و . . . ارتباط بدون واسطه دارد . علاوه بر این دست اندرکاران راندمان لاشه به شیوه کارایی کشتارگاه هم بستگی دارد .براین اساس برای گزینش سعی هر گله خوبتر هست آن را با گله های دیگر در به عبارتی کشتارگاه مقایسه نمود . مورد ها ذیل نشان دهنده ضایعات و آلایش طیور نسبت به وزن زنده آن‌ها در کشتارگاه می‌باشد . 

▪ 

خون %۴ ▪ 

لبریز % ۲/۶ ▪ 

پا %۵/۴ ▪ 

رمز %۳ ▪ 

امعاء و احشاء %۵/۹ – ۵/۸ ▪ 

گردن %۲ ▪ 

پوست گردن %۵/۱ ▪ 

کبد %۱/۲ ▪ 

قلب % ۶/۰ ▪ 

سنگدان % ۲/۱


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : طیور ,کشتارگاه ,بارگیری ,ساعت ,زمانی ,کشتار ,بازه زمانی ,مرغهای سنگین ,بارگیری حداکثر ,بارگیری طیور ,ظرفیت بارگیری ,ظرفیت بارگیری حداکثر
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Tak Avaz Music آموزش هاي بازاريابي ديجيتال بزرگراه ثروت مرجــــع دانلود فیلم و سریال + مـــوزیک های ایرانی و خارجی آنلاین تبلیغات تضمینی روشان کهکشان راه شیمی jewellery box manufacturers in china