5-کنجاله 
آفتابگردان آفتابگردان یک عدد دیگر از موادی می‌باشد که برای تأمین پروتئین جیره از آن استفاده می کنیم . اندازه انرژی آن 1900 و پروتئین آن از 28 تا 40 % متغییر می باشد . اندازه لیزین آن ذیل و ترئونین آن امکان هضم دوچندان کمی دارد . این ماده دارنده مقدار زیادی پکتین (محدودکننده )، گزیلان و آرابینوزایلان میباشد و در مواقع مصرف حتماً می بایست یک مولتی آنزیم دربردارنده پکتیناز به آن اضافه شود .سوای آنزیم می توانایی مقدارکمی ازآن را در جیره جایگزین سویا نمود . مثلاً به جای 20 % سویایی که در جیره آغازین موجود میباشد ، 15 % سویا و 5 % آفتابگردان قرار دهیم که در این شرایط بالانس اسیدهای آمینه بخصوص لیزین و ترئونین واجب بنظر می برسد . 
بطور خلاصه می توان در جیره آغازین تا 25 % و در جیره آخرین تا 40 % سویای موجود را با آفتابگردان جایگزین نمود . ولی در جیره دربردارنده آنزیم می توانایی مقادیر بیشتری از این ماده را استفاده کرد .رنگ کنجاله آفتابگردان تیره است وچون رنگ غذا درمصرف آن بوسیله طیورجذبه دارد، مصرف آن کمی محدود می شود . 
6- 
کنجاله تخم پنبه کنجاله تخم پنبه دارنده 2300 انرژی متابولیسمی و 41 % پروتئین میباشد . تخم پنبه دارای ماده ضدتغذیه ای گوسیپول می‌باشد که در گله های تخم گذار اهمیت دارد چون در سفیده و زرده تخم مرغ تولید رنگ می نماید . تغییر‌و تحول رنگ زرده بصورت بوجود وارد شدن لکه های سبز تا سیاه است که بستگی به بازه مدت انبارداری داراست و رنگ سفیده ، نیز بدلیل پاره شدن غشاء به رنگ صورتی درمی آید . برای به کار گیری از تخم پنبه می توان از سولفات آهن به نسبت 1 به 1 استفاده کرد ، زیرا ترکیبات آهن دار با گوسیپول کمپلکس می دهند و آنرا از دسترس سیستم گوارشی طیورخارج می سازند . 
7- 
نخود نخود دارنده 2600-2400 انرژی و23 تا 25% پروتئین می باشد . میزان متیونین آن همانند سویا پائین میباشد که در بازه زمانی جیره نویسی می بایست مورد دقت قرار بگیرد . دارنده ماده ضدتغذیه ای آنتی تریپسین هست ولی مقدار این ماده در نخود بسیار کمتر از سویا است که این میزان اندک هم با حرارت از بین می رود ضمن این که حرارت تأثیر مثبت روی میزان پروتئین قابل هضم دارد . تانن ماده ضد تغذیه ای دیگری است که در نخود وجود دارد . هر چه مقدار تانن اکثر باشد قابلیت هضم پروتئین نخود پائین تر خواهد بود . در‌صورتی‌که به روشی بتوانیم اندازه مواد ضدتغذیه ای نخود را پائین آوریم این ماده با سویا رقابت خواهد کرد و با پروتئین سویا قابل مقایسه خواهد بود . 
8- 
پودر گوشت پودر گوشت در حدود 55% پروتئین ناپخته داراست و تجزیه کردن و داشتن محاسبه آن بدلیل متغیر بودن ماده اولیه بصورت موردی، نیاز می باشد . میزان متیونین ، سیستئین و تریپتوفان آن کم و لیزین بالاست . مقدار انرژی پودر گوشت به میزان چربی مو جود در آن بستگی دارااست . وجود یک آنتی اکسیدان در پودر گوشت برای خودداری از خرابی آن اهمیت دارد . پودر گوشت به این عامل که حرارت می بیند و رطوبتش گرفته می شود آلودگی ندارد . ولی بزودی ممکن است آلودگی به آن منتقل گردد . پودر گوشت اگر دربردارنده استخوان باشد بایستی با ارزش ارزانتری در اختیار مصرف کننده قرار گیرد و در این حالت 40 تا 50% پروتئین نپخته دارد و مرجع خیر برای کلسیم و فسفر می باشد اما هر چه فسفر آن پائین تر باشد خوب تر است چون ممکن می باشد محدود کننده باشد .میزان مصرف پودر گوشت بطور میانگین 5 تا 7% و حداکثر 10% می باشد . در صورتی‌که اندازه پروتئین پودر گوشت نامشخص باشد بهتر هست بیشتر از 4 تا 5% درجیره به کار گیری نشود . 
9- 
پودر ماهی پودر ماهی داخلی که از ماهی کیلکا بدست می آید حدود 60% پروتئین دارااست . پودر ماهی خارجی از ماهی های آنچوی ، هرینگ ، منهادان گرفته می شود و در حدود 64% پروتئین داراست . مخلوط اسید آمینه ها و قابلیت هضم آن‌ها بسیار بالاست . بخاطربو و طعم ای که در گوشت و تخم مرغ ایجاد می کند در مصرف آن محدودیت داریم و حداکثر 5% در جیره به کارگیری می شود . درجیره جوجه های گوشتی این میزان در پایان عصر می بایست به حداقل رسد . 
اگرمیزان چربی پودر ماهی بیش از 1% باشد،مقدار رایحه بخصوص بعدازطبخ اختلال ساز میباشد . پودرماهی هم همانند پودرگوشت بایستی دربردارنده آنتی اکسیدان باشد . 
پودر ماهی ممکن می‌باشد موجب سائیدگی سنگدان شود . زمانیکه این جراحات مشاهده شد بایستی بلافاصله مواد پروتئینی با منشاء حیوانی انقطاع شده و میزان دانه های خوراک یه خرده درشت تر گردد تا سنگدان به وضعیت عادی در آید . 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : پروتئین ,پودر ,گوشت ,میزان ,جیره ,ماده ,پودر گوشت ,پودر ماهی ,باشد میزان , پودر ماهی ,کنجاله آفتابگردان ,باشد میزان متیونین
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرغ مرندي حسن زاده دانلود تحقیق پلی الکترولیت اگر من بجای... بودم خانه قران شهید دهقانی (سامانه حجت) گاه نوشته بازرگاني این وبلاگ درمورد بیت کویین و ارزهای الکترونیکی دیگر میباشد بهترین سریال های خارجی