به گزارش مشرق، اصلی ترین بهره‌برداران از بازارهای جهان، اشخاصی بوده‌اند که نیازهای مشتریان را دقیق‌تر شناسایی کرده‌اند . ارتقا بی‌اعتمادی مشتریان به بازار مواد غذایی، میتواند یک زمان طلایی برای تولیدکنندگان تولیدها طبیعی یا طبیعی تلقی شود . 

به‌عنوان مثال به کار گیری از آنتی‌بیوتیک و مواد شیمیایی و دارویی در بعضا واحدهای صنعتی و گران قدر مرغداری باعث شده است که مشتریان اعتماد خود را به این نوع از تولیدات از دست بدهند و غذاهای طبیعی یا این که در اصطلاح بازار کشور ایران «محصولات محلی» مشتریان زیادی را به خویش جذب نماید . 

این موضوع می‌تواند برای صاحبان کسب‌وکارهای کوچک، درآمد سرشاری را رقم بزند . «پرورش مرغ بومی» یک عدد از مطلوب‌ترین این گزینه‌هاست . مطلوب از آن جهت که رشد مرغ‌بومی در مرحله صنعتی و مرغداری‌های گرانقدر توجیه اقتصادی ندارد و در نتیجه تولیدکنندگان باسابقه و گران قدر حاذق به رقابت با بازار کوچک شما نیستند . 

علاوه‌بر این مرغ مستقر یا این که به عبارتی مرغ‌های‌محلی ایران، نوعی نژاد زیاد مقاوم به‌شمار می آیند . آنها در مقابل بیماری‌ها، گرما و سوز و سرما تحمل بالایی دارا هستند و این مزیت منجر می شود که تولید یک واحد تولیدی مرغ‌بومی نه‌تنها هزینه‌هایتان را کاهش میدهد بلکه شما را با ضرروزیان و زیان کمتری ناشی از تلفات نیز مواجه می‌کند . 

به جز این مقاومت نژاد ساکن در مقابل تغییرات دما سبب ساز می شود که شما بتوانید در هر نقطه از مرزوبوم یک مرغداری کوچک و کم‌هزینه دایر نمایید . این درحالی می باشد که واحدهای صنعتی و گرانقدر پرورش مرغ در بعضا اقلیم‌ها مانند بخش ها گرم و کویری زیان‌دهی بالایی دارند . 

براساس بررسی‌های کارشناسی با فعال سازی یک واحد کوچک پرورش مرغ‌بومی که صرف‌نظر از هزینه تنظیم مکان نگهداری، در میان ٤,٥ تا ٦‌میلیون تومان برایتان هزینه دارد، از زمان دوم رشد به آن گاه نسبتاً به سوددهی خالص و صد درصد میرسید . 

نابینایی 
که مرغ مستقر رشد می دهد 
رشد مرغ مستقر به عامل برخورداری از ویژگی هایی که به آن اشاره شد، قسمتی از میدان های تولیدی می‌باشد که در چارچوب اقتصاد مقاومتی با انگیزه ایجاد کالا طبیعی و اشتغاایی موضوع حمایت قرار گرفته می‌باشد . 

آقای اکبر محمد زاده، بسیجی روشندل ایلامی که در روستای لرینی علیا زندگی می کند، از پاراگراف پرورش دهندگان چیره مرغ مستقر می‌باشد . 

او درباره ورودش به میدان رویش مرغ ساکن می گوید: "من حدود 1200 مترمربع زمین کشاورزی دارم که در آن برنج کشت می کنم . 

از آنجایی که درآمد حاصل از برنجکاری کفاف هزینه های زندگی ام را نمی داد، تصمیم گرفتم با استعمال از زمین بلا به کار گیری متصل منزلم، مرغ ساکن رشد بدهم ." 

اکبر محمد زاده می افزاید: " رویش مرغ مستقر سفارش بسیج سازندگی بود و البته اینجانب نیز از بچگی با عمل پرورش مرغ آشنا بودم . 5 میلیون تومان وام گرفتم و فعالیت را آغاز کردم و خداوند را شکر از درآمد آن راضی هستم . همسر و فرزندانم در کار رشد مرغ به اینجانب کمک می کنند ." 

درمان 
مرغ مستقر با گیاهان دارویی 
وی در رابطه ویژگی‌های مرغ مستقر خاطرنشان می کند: "مرغ مستقر خیلی بیشتر از مرغ صنعتی تخم می گذارد . از آنجایی که غذای ارگانیک می خورد و در محیط قضیه عشق و علاقه اش پرورش می کند و خیر در قفس، به هیچ وجه با مرغ صنعتی قابل مقایسه نمی باشد . ما به مرغ مستقر هورمون و آنتی بیوتیک نمی زنیم چون در برابر بیماری ها مضاعف مقاوم می باشد . 

در شرای هم مریض شوند با گیاهان دارویی آن ها را معالجه می کنیم . در حوزه‌ ما گیاهی هست که نمی دانم شما به آن چه می گویید ولی ما آن را "ترس نداری" می نامیم، مرغ ها در حالتی که مریض شوند این گیاه را می جوشانیم و به خوردشان می دهیم، از پونه محلی نیز به کارگیری می کنیم . به همین استدلال مرغ بومی فراوان خوشمزه خیس از مرغ صنعتی می‌باشد ." 

آقای محمد زاده زمانی که تنها یکسری روز از به جهان آمدنش سپری می گردیده به بیماری آب سیاه در گیر می شود و به علت فقر بابا و مادرش و ناتوانی از تامین هزینه های درمان، برای همیشه نابینا می شود . 

وی که سرپرستی همسر و 5 دخترش را بر عهده دارااست در رابطه فعالیت برنجکاری اش می گوید: "در منطقه ما کشاورزان به ازای هر 1200 متر مربع زمین، 300 کیلو گرم برنج مصرف می کنند اما من به عامل دوری از استعمال کود شیمیایی و منفعت گیری از کودهای طبیعی در همین مقدار زمین 450 کیلوگرم برنج برداشت می کنم ." 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عکس جالب جملات زیبا و ناب در باره موفقیت و ثروت James تاریــــــخ حاج منـــــــــعم استودیو موسیقی سایلنس استودیو دیس لاو موزیک رایانه هنر just for music روز نوشته های ف.درستکار ریاضی-علوم کامپیوتر- المپیاد